Klik hier voor onze prijzen:Meest verkochte format

TEMJingles, Jingles, Commercials, achtergrondmuziek

TEMJingles staat voor kwaliteit tegen een betaalbare prijs, wij kunnen radio jingles, radio fillers, commercials en achtergrondmuziek ofwel stock muziek maken voor zowel de kleine webcaster als de commerciële zenders.
Met onze bestaande production library's kunnen we voor elke klant een passende oplossing bieden, van radio commercials tot jingles en shouts.
TEMJingles bezit de kennis die nodig is om een proffesioneel product af te leveren die uw radiostation of product duidelijk en herkenbaar aan de luisteraar brengt.
Maar ook fillers, drones en achtergrondmuziek, stock muziek , behoren tot de mogelijkheden.
Doordat wij een grote vocal database hebben, kunnen we zowel mannelijke als vrouwelijke stemmen ten allertijde inzetten voor jingles en commercials, hierdoor zullen uw aangeleverde jingles, commercials of voice over produkten precies aan uw wensen voldoen.
Voor enkele voorbeelden van jingles verwijzen wij graag naar de jingles die wij hebben gemaakt voor verschillende radio stations.
Kijk op onze demo pagina.
Voor voorbeelden van onze stock muziek, klikt u op de webshop button.
Voor onze prijzen verwijzen we u graag naar onze prijzenpagina, uiteraard kunt u voor een custom opdracht of jingle altijd even contact opnemen via -->
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 
Jingles laten maken?
Rechtenvrije muziek?
Radio vormgeving?
Budget jingles?
Commercials bestellen?
 
Bij TEMjingles bent u voor al deze vragen aan het juiste adres!